Download demovideo

2ndC Compliance Suite logo

Er du interesseret i, hvordan 2ndC Compliance Suite konkret kan hjælpe din organisation i forhold til onboarding og offboarding samt, hvordan I let kan administrere adgangen til jeres it-ressourcer? Så download vores demovideo af Compliance Suite ved at udfylde formularen til højre.

Compliance Suite gør det let at oprette, administrere og nedlægge medarbejdere og deres adgange til hele organisationens it-miljø. Fra én samlet platform. I Compliance Suite er alle onboarding- og offboarding-processer automatiserede.

Dét kan potentielt spare din organisation for op til 75 procent af den tid, der normalt bruges på digital onboarding, løbende brugervedligeholdelse og offboarding.

I demovideoen vil du få indblik i de basale brugerstyringsfunktioner i Compliance Suite, og hvordan du kan bruge platformen til at administrere en medarbejders digitale livscyklus. Herunder vil du se, hvor let det er at:

  1. Oprette nye medarbejdere
  2. Vedligeholde dem
  3. Og nedlægge dem igen.

Selvfølgelig illustrerer videoen også, hvordan du sikrer en gnidningsfri digital onboarding og får oprettet medarbejderne i de rigtige applikationer og it-systemer. Hurtigt og effektivt.

Udfyld formularen, så får du demovideoen tilsendt i en mail.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: