2ndC Compliance Suite giver dig fuld kontrol over digitale adgange

Med 2ndC Compliance Suite bliver det nemmere end nogensinde før at styre medarbejdernes adgange til applikationer og data – lige fra on- til offboarding.

Se demovideo
Book demo

2ndC Compliance Suite løser dine adgangsudfordringer gennem hele ansættelsesperioden

Ved hver nyansættelse skal virksomhedens nye medarbejder have adgang og rettigheder til en række specifikke systemer, applikationer og data i it-infrastrukturen. De adgangsbehov varierer på tværs af afdelinger, jobfunktioner og stillinger. Uden det rette værktøj og overblik kan det være en jungle at finde hoved og hale i, hvem der skal have, hvilke adgange.

SaaS-løsningen 2ndC Compliance Suite leverer forretningsorienteret funktionalitet til at styre medarbejdere, kunder, konsulenter og partneres adgange til alle hjørner af virksomhedens it-miljø. Lige fra onboarding, over jobskifte og ændrede ansvarsområder til offboarding. Igennem hele ansættelsesperioden. Helt automatisk.

Det gør, at du kan være sikker på, at jeres adgangsstyring lever op til alle interne forretnings- og HR-processer.

CCS Identity Lifecycle Management

Hvad sparer du med 2ndC Compliance Suite

2ndC Compliance Suite er et af de mest tidsoptimerende værktøjer, du kan implementere i din organisation. Forskellen viser sig direkte på bundlinjen.

Beregn præcis, hvad du kan spare med 2ndC Compliance Suite
2ndC Compliance Suite logo

2ndC Compliance Suite features

Din organisation har brug for hurtig, ubesværet og sikker adgang til information og data. 2ndC Compliance Suite giver dig den fulde værktøjskasse til at sikre, at alle it-brugere – om det er medarbejdere, partnere, medlemmer eller kunder – får let og sømløs adgang til de rigtige systemer, applikationer og data.

Brugerstyring
Sikkerhed med 2ndC Compliance Suite
Sikkerhed

Compliance Suite byder også på andre, vigtige funktioner og muligheder. Blandt andet finder du:

De største barrierer for compliance med GDPR opstår i forbindelse med oprettelse og nedlæggelse af organisationens medarbejdere. Compliance Suite skaber fuldt overblik over organisatoriske processer, der behandler persondata, logger alle personrelaterede handlinger og dokumenterer, hvem der er registreret i virksomhedens applikationer – samt hvorfor, hvornår og af hvem de er oprettet af.

Compliance Suite sikrer automatisk, at alle it-adgange er på plads i det øjeblik en ny medarbejder møder ind på sin første arbejdsdag. Det styrker organisationens samlede produktivitet.

Compliance Suite er bygget på en standardiseret Microsoft Dynamics 365-platform og er en Software-as-a-Service-løsning i Azure. Produktet er fremtidssikret og maksimerer udbyttet for alle, der allerede har investeret i Microsoft-teknologi.

De fleste virksomheder er typisk hele 10 % overlicenserede. Det er en udgift, der hurtigt kan få betydning for bundlinjen. Compliance Suite dokumenterer alle licensomkostninger og skaber overblik over, hvilke licenser I har til hvilke applikationer, samt hvordan licenserne fordeler sig på medarbejderne. Netop dét kan hjælpe jer med at mindske jeres overlicensering med op til 80 procent.

I Compliance Suite styrer du alle adgange og licenser fra én samlet platform. Det skaber fuldt, centraliseret overblik over organisationens it-miljø, fjerner tidskrævende, manuelle processer og gør miljøet let at administrere.

Bevar overblikket med Compliance Suites overskuelige dashboards og rapporteringsfunktioner, som transformerer organisationens data til indsigt.

Compliance Suite Organizational Update Board

2ndC Compliance Suite
giver dig…

  • Identitetsstyring
  • Adgangsstyring for alle brugertyper: medarbejdere, medlemmer, kunder og partnere
  • Automatiserede workflows
  • Grundlag for GDPR-compliance
  • Kontrol med organisationens licenser
Download demovideo

Svaret på 3 afgørende spørgsmål

2ndC Compliance Suite er en brugerstyringsløsning, der beskytter forretningskritiske systemer, applikationer og data. Det sker ved at sikre, at de mennesker, der tilgår dem, er autoriserede til at gøre det. Kort fortalt giver Compliance Suite dig svar på de tre afgørende spørgsmål:

Hvem har adgang til hvad

Hvem har adgang til hvad?

Hvem bør have adgang til hvad?

Hvem bør have adgang til hvad?

Hvordan bliver de adgange brugt?

Hvordan bliver de adgange brugt?

Download 2ndC Compliance Suite demovideo

Vil du se, hvordan 2ndC Compliance Suite fungerer i praksis? Så download vores demovideo eller book et møde allerede i dag.

Book møde

Nyheder