2ndC Compliance Suite:

Book en demo – og lær, hvordan du optimerer din forretnings processer med 75 procent!

Book en demo
Book en demo af 2ndC Compliance Suite

Book en gratis og uforpligtende demo af 2ndC Compliance Suite og opdag, hvordan vi konkret kan hjælpe din organisation med at strømline forretningsprocesser og administrere medarbejdernes adgange til it-systemer og -ressourcer. Faktisk kan du med hjælp fra 2ndC Compliance Suite spare din organisation for op til 75 procent af den tid, der normalt bruges på onboarding, løbende brugerrettelser og offboarding.

Demoen tager udgangspunkt i dine behov, men kommer ind på:

  • Hvordan du let og automatisk styrer adgange til jeres it-systemer
  • Hvordan du skaber gode og sikre onboarding- og offboardingprocesser af jeres medarbejdere – også i situationer, hvor organisationen udvikler sig hurtigt
  • Hvordan du automatiserer manuelle processer og skaber betydelige besparelser på bundlinjen
  • Hvordan du forbedrer jeres dokumentationsarbejde og dermed styrker jeres compliance- og governance-indsats.

Demoen varer 30 minutter og foregår på Microsoft Teams, hvor du vil møde Martin fra 2ndC – lige når det passer dig. Udfyld formularen og book en tid i hans kalender med det samme.

2ndC Partnerlogo ATEA

”Før vi implementerede 2ndC Compliance Suite, tog hver eneste oprettelse adskillige timer. Det krævede naturligvis også, at Service Desk havde tid til at tage sig af opgaven. Hvis noget andet havde præcedens, ville det jo ikke blive med det samme, og medarbejderne måtte vente på at få adgang. Nu tager en onboarding kun 30 minutter. Når en medarbejder er registreret i vores HR-system, trigger systemet en oprettelse i 2ndC Compliance Suite. En halv time senere kan vi være sikre på, at medarbejderen har de rigtige adgange og er klar til at logge ind,” 

Jim Andersen, Senior System Specialist i Atea Danmark

I flere år har Atea arbejdet indgående med at effektivisere forretningen. Det har betydet et stort fokus på automatisering af processer, program governance og ikke mindst på identitets- og adgangsstyring. For at understøtte arbejdet implementerede koncernen 2ndC Compliance Suite. 

Vores demo giver dig mere viden om bl.a.:

Alle person- og adgangsrelaterede processer i 2ndC Compliance Suite er automatiserede. Når en medarbejder ansættes, tildeles adgange automatisk via 2ndC Compliance Suites rolle- og rettighedsbaserede adgangsprocesser. Så snart medarbejderen deaktiveres i 2ndC Compliance Suite, vil alle adgange automatisk blive fjernet og brugerprofilen nedlagt. 

2ndC Compliance Suite styrer du alle adgange og licenser fra én samlet platform. Det skaber fuldt, centraliseret overblik over it-miljøet, fjerner tidskrævende, manuelle processer og gør miljøet let at administrere. 

2ndC Compliance Suite garanterer alle nye medarbejdere Day One Access til systemer, applikationer og data. På første arbejdsdag er alle adgange oprettet, og medarbejderen kan arbejde produktivt fra første øjeblik.  

2ndC Compliance Suite logger alle personrelaterede handlinger på tværs af applikationer og systemer. Interaktive dashboards etablerer overblik og dokumenterer jeres GDPR & Governance-indsats. 

Book en demo med Martin

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål?

Så ring eller skriv til Martin, der er Sales Manager i 2ndC. Han kan svare på alt, der vedrører 2ndC Compliance Suite. 

+45 31 64 34 51 

mgm@2ndc.dk

Download 2ndC Compliance Suite demo video lige her

Vil du have et indtryk af, hvordan Compliance Suite
fungerer, inden du booker en demo?

Download vores demo-video