Brugerstyring

2ndC Compliance Suite strømliner jeres brugerstyring: Opret, administrer og nedlæg it-brugere og adgange til hele organisationens it-miljø – fra én samlet platform.

Download demovideo
Book en demo
Brugerstyring med 2ndC Compliance Suite

Brugerstyring

2ndC Compliance Suite strømliner jeres brugerstyring: Opret, administrer og nedlæg it-brugere og adgange til hele organisationens it-miljø – fra én samlet platform.

Download demovideo
Book en demo

Automatiser jeres brugerstyringsprocesser

Det er afgørende for organisationens produktivitet, at den har etableret præcise, effektive og sikre processer til brugerstyring. Det gælder for onboarding, reboarding og offboarding. Ordentlige onboardingprocesser er nemlig nøglen til at sikre nye medarbejderes produktivitet, mens offboarding handler om at begrænse risici for organisationen.

I 2ndC Compliance Suite er alle de processer automatiserede. Det kan spare din organisation for op til 75 % af den tid, der normalt bruges på onboarding, løbende brugerrettelser og offboarding.

Automatiserede onboarding-flows i 2ndC Compliance Suite sikrer, at medarbejderen får øjeblikkelig adgang til netop de it-ressourcer, de har behov for. Skifter medarbejderen jobfunktion eller stilling, tildeles nye adgange og de gamle nedlægges automatisk. Når medarbejderen en dag forlader organisationen permanent, fjernes alle adgange, og vedkommendes it-bruger nedlægges.

2ndC Compliance Suite optimerer dine on- og offboardingprocesser med 75 %
2ndC Compliance Suite - brugerstyring gennem personkort

Du får:

  • Hurtig og brugervenlig adgangstildeling
  • Alle person- og adgangsinformationer
    samlet ét sted
  • Fuld historik over alle person- og adgangsrelaterede handlinger
  • Sikkerhed for de rigtige adgange til de rigtige personer – altid
Download demovideo
Download demovideo
2ndC Compliance Suite logo

2ndC Compliance Suites centrale funktioner til brugerstyring

Compliance Suite byder også på andre, vigtige funktioner og muligheder til at strømline din brugerstyring. Blandt andet finder du:

Alle bruger- og adgangsrelaterede processer i Compliance Suite er automatiserede. Når en ny medarbejder ansættes, oprettes vedkommende i Compliance Suite og de rette adgange vælges fra en brugervenlig menu. Adgangene kan også tilføjes automatisk via Compliance Suites rolle- og rettighedsbaserede adgangsprocesser. Så snart en bruger deaktiveres i Compliance Suite, vil alle adgange automatisk blive fjernet og brugerprofilen nedlagt.

I Compliance Suite styrer du alle adgange og licenser fra én samlet platform. Det skaber fuldt, centraliseret overblik over organisationens it-miljø, fjerner tidskrævende, manuelle processer og gør miljøet let at administrere.

Compliance Suite sikrer alle nye medarbejdere Day One Access til de rette systemer, applikationer og data. På første arbejdsdag er alle adgange oprettet, og medarbejderen kan indtræde i sin nye arbejdsrolle med det samme. Øjeblikkelig adgang til it-systemer og applikationer er et afgørende led i at understøtte organisationens produktivitet.

I Compliance Suite får du en lang række overskuelige og interaktive dashboards, der giver dig fuldt overblik over alle organisationens it-brugere samt status på on- og offboardingprocesser. Det gør det let at holde styr på alle igangværende processer relateret til brugerstyring.

Vil du blive endnu klogere på brugerstyring?