Licensstyring

2ndC Compliance Suite giver jer kontrol over licenserne: Få fuldt overblik og skær let omkostningerne til unødige licenser væk.

Download featurebeskrivelse
Book møde

Licensstyring

2ndC Compliance Suite giver jer kontrol over licenserne. Få fuldt overblik og skær let omkostningerne til unødige licenser væk.

Download featurebeskrivelse
Book møde

Begræns overlicenseringen med 2ndC Compliance Suite

De fleste organisationer oplever, at de på nogle områder har flere licenser, end de har brug for – og at de på andre områder har færre, end de bruger i praksis. Formaliseret licensstyring skaber løbende overblik over brug og udgifter på tværs af afdelinger og divisioner.

En organisation har i gennemsnit softwareudgifter for 8.033 kroner pr. medarbejder om året. Udgiften varierer naturligvis alt efter organisationens størrelse. Dog er en gennemsnitlig organisation 10 procent overlicenseret. Det betyder, at tusinder af kroner spildes på unødige licensudgifter hvert eneste år.

Overlicensering forekommer oftest, fordi organisationen fejlvurderer behovet for licenser, ikke har overblik over beholdningen eller glemmer at nedlægge it-brugere ordentligt.

Via automatiserede adgangsstyrings- og rapporteringsfunktioner kan Compliance Suite reducere jeres udgifter til unødige licenser med op til 80 procent.

Licensstyring med 2ndC Compliance Suite

Licensstyring giver jer fuldt overblik over licensbeholdningen

Manglende overblik over licenserne kan ikke bare gøre det vanskeligt at svare på spørgsmål fra revisionen. Det kan også gøre det til en alvorlig udfordring at lave op til interne og eksterne audits.

Compliance Suite dokumenterer jeres licensomkostninger og skaber overblik over, hvilke licenser I har til hvilke applikationer. I får samtidig overblik over, hvordan licenserne fordeler sig på medarbejderne, hvilke adgange de har, og hvad de adgange koster jer. Det hjælper jer med at få kontrol og minimere decentrale og impulsive software-indkøb, der både kan kompromittere organisationens sikkerhed og økonomi.

Med Compliance Suite kan I få det maksimale udbytte af jeres licensbeholdning, og det bliver nemt at skalere beholdningen efter behov.

Licensstyring

2ndC Compliance Suites stærke licensstyringsfunktioner

Compliance Suite har flere features, der hjælper jer med at få styr på licensbeholdningen:

I får overblik over organisationens licenser og forbruget af dem. Compliance Suites dynamiske rapporteringsfunktioner muliggør rapportering på data, licenstildelingen og -forbruget i forbindelse med periodiske økonomi- og compliancetjek.

I Compliance Suite får I mulighed for at registrere licensomkostninger på organisationens applikationer. Det betyder, at I enkelt og hurtigt får overblik over, hvad medarbejdernes digitale adgange koster jer. Det gør det lettere at kontrollere og vurdere organisationens licensbehov og mindske dyr overlicensering.

Compliance Suite har indbygget funktionalitet til licensstyring. I får fuld kontrol over Microsoft-cloudlicenser samt Office 365-licenser og kan prioritere licenser i License Pools, så forskellige licenstyper udelukker hinanden, og I dermed undgår dobbeltlicensering.

Med Compliance Suite bliver jeres licenstildeling rollestyret og automatisk. Licenser tildeles på baggrund af medarbejderens rolle i organisationen og fratages, når medarbejderens position i organisationen forandrer. Det gør det nemt at bevare overblik og skalere licensbeholdningen efter organisationens behov.

En virksomhed er i gennemsnit 10 % overlicenseret. Opdag, hvor meget 2ndC Compliance Suite kan spare dig for med vores gratis beregner.

Beregn din ROI
Beregn din ROI

Vil du vide mere om 2ndC Compliance Suite?