Sikkerhed

Skærp din sikkerhed med 2ndC Compliance Suite. 2ndC Compliance Suite lægger grunden for din virksomheds sikkerhed og beskytter det, der betyder mest: brugeridentiteter, applikationer og data.

Se demovideo
Book møde
Sikkerhed med 2ndC Compliance Suite

Sikkerhed

Skærp din sikkerhed med 2ndC Compliance Suite. 2ndC Compliance Suite lægger grunden for din virksomheds sikkerhed og beskytter det, der betyder mest: brugeridentiteter, applikationer og data.

Se demovideo
Book møde
Øg virksomhedens it sikkerhed

Datalæk kan skyldes overflødige adgange

Ved du, hvem der har adgang til din organisations data? Det burde du. I dagens trusselslandskab er det nemlig afgørende. Brugeridentiteter har længe været hackernes favoritmål, for hacker du en brugerprofil, får du adgang til en sand guldgrube af organisationsdata. Simpelthen, fordi der hos de fleste medarbejdere med tiden ophobes et hav af unødvendige adgange. Og medmindre du har indført streng adgangskontrol i organisationen, kan det være en næsten umulig opgave at begrænse de cyberkriminelles adgang til følsomme data.

Sikkerhed med 2ndC Compliance Suite

Beskyt dig mod datalæk med
2ndC Compliance Suite

2ndC Compliance Suite gør det nemt at definere og håndhæve organisationens adgangspolitik via automatiserede og rollebaserede adgangsprocesser. Du kan være sikker på, at ingen medarbejdere får flere adgange til applikationer og data, end de har behov for, for at leve op til deres stillingsansvar. Når en medarbejder stopper eller skifter stilling internt i organisationen, tilbagekalder 2ndC Compliance Suite automatisk adgangen til it-ressourcer, så snart behovet ophører.

Det er den bedste metode til at beskytte organisationens brugeridentiteter og data og dermed øge virksomhedens sikkerhed. Alle med adgang til it-systemerne identificeres og verificeres automatisk, og 2ndC Compliance Suite giver dig det fulde overblik over, hvem i organisationen, der har – og har haft – adgang til, hvilken data.

Sikkerhed

2ndC Compliance Suites skarpe sikkerhedsfeatures

Compliance Suite byder også på andre, vigtige funktioner og muligheder til at skærpe din sikkerhed. Blandt andet finder du:

Compliance Suites automatiserede godkendelses- og genautoriseringsflow beskytter aktivt organisationen mod uautoriseret adgang. Opsæt godkendelse på alle applikationsadgange og genautoriser adgangen på op til flere faste datoer årligt.

Ved du ikke, hvem der har adgang til hvad, opstår der blinde punkter i dit sikkerhedsforsvar. Compliance Suite reducerer angrebsfladen ved at eliminere tildelingen af unødvendige adgange til medarbejderstaben. Det mindsker organisationens risici ved et hackerangreb.

Som led i et effektivt sikkerhedsforsvar skal brugerprofiler deaktiveres så snart medarbejderen forlader virksomheden. Compliance Suite nedlægger øjeblikkeligt profilen og fjerner alle it-adgange.

Tildel automatisk de rette adgange og placer it-brugere i de rette grupper ved hjælp af Compliance Suites rolle- og rettighedsbaserede adgangspolitikker.

Digitalisering øger behovet for sikkerhed

Som led i en større digital transformationsproces har Køge Handelsskole og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi fokuseret på at strømline arbejdsprocesser og øge it-sikkerheden. En opgave, de har løftet med hjælp fra 2ndC Compliance Suite.

Læs hvad Campus Køge gjorde
Læs hvad Campus Køge gjorde

Søger du information om it-sikkerhed?