Atea og 2ndC ruster kunder til
EU’s persondata-lovgivning

Partnerskab

2ndC har indgået et strategisk samarbejde med nordens største IT-leverandør ATEA. Dermed får vi en samarbejdspartner, der kan skalere udbredelsen af 2ndC Compliance Suite. Sammen gør vi virksomheder klar til at håndtere kerneudfordringer ved persondataforordningen, inden den træder i kraft om 16 måneder.

Ballerup, den 9. februar 2017 – 2ndC er eksperter i at hjælpe virksomheder med nogle af de væsentligste udfordringer med at leve op til EU’s persondataforordning, som træder i kraft i maj 2018. Nu kommer 2ndC’s værktøj, 2ndC Compliance Suite, på hylderne hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur, Atea.

Alt for mange virksomheder er slet ikke klar til de kommende krav til behandlingen af persondata, og det kan blive et stort problem, vurderer 2ndC, som har arbejdet med at sikre persondata i mere end 20 år.

”Udfordringen kan i mine øjne ikke undervurderes. Hvis ikke du behandler persondata på ansatte, kunder og partnere korrekt og forsvarligt, er de økonomiske sanktioner fra EU monumentale. Har man, som virksomhed, ikke en samlet struktur for sin persondata, så er det alvor,” siger Jesper Bergstedt, direktør i 2ndC.

Partnerskabet med Atea kan være med til at sikre nattesøvnen for danske virksomheder.

”Især vores større kunder begynder – med god grund – at have fokus på og bekymre sig om persondataforordningen. Vi kan nu sikre, at de ikke kommer i vanskeligheder, når loven træder i kraft,” siger Lene Skov, der er direktør for Cloud & Software Solutions i Atea.

Fra niche til mainstream

”Det er meget stort for os at indgå en aftale med Atea. Dels fordi det er Nordens største it-leverandør, og fordi det er den suverænt største licenspartner. Vi kan nu fokusere 100 procent på at gøre vores produkt endnu stærkere. Samtidig kan Atea forhåbentlig hjælpe os med at gå fra nichemarkedet til mainstream,” siger Jesper Bergstedt.

Det er første gang, Atea indgår et så helhjertet partnerskab med en såkaldt ISV (Independent Software Vendor). Men det er næppe den sidste.
”Tendensen går mod en mere fragmenteret verden inden for software. I Atea er vi rigtig dygtige til at håndtere it-infrastruktur, og vi har kundedatabasen og produktporteføljen. Det giver god mening at tage 2ndC og andre gode software-løsninger med ud til vores kunder og binde dem sammen i ét økosystem via bl.a. Office 365. Partnerskabet passer desuden godt ind i Ateas ’sikkerhedsben’, hvor compliance udgør en væsentlig del,” siger Lene Skov.


Seneste indlæg

LinkedIn