Derfor er automatiseret adgangsstyring smart

Automatiseret adgangsstyring skærper effektiviteten, sikkerheden og arbejdet med compliance i langt de fleste virksomheder. I en ny video opridser vi, hvordan.

I dag digitaliseres næsten alt. Data, fysiske processer og produktivitetsværktøjer. Antallet af systemer, applikationer og digitale services stiger, og jo mere der digitaliseres, jo større synes afkastet også at være. Digital transformation er en motorvej af muligheder. Muligheder for at effektivisere og øge forretningens produktivitet. Og ikke mindst muligheder for at skærpe forretningens sikkerhed, compliance og governance.

Der findes dog en bagside af digitaliseringsmedaljen: it-kompleksitet. For når antallet af applikationer stiger, så gør kravene til virksomhedens teknologi og systemer det også. Det skaber udfordringer for forretningen – og ikke mindst for virksomhedens it-afdeling.

Læs mere > 3 tips til at lave en politik for adgangsstyring

Bruger- og adgangsstyringen er ofte en konkret udfordring. For hvilke medarbejdere har adgang til hvad? Hvorfor har de den adgang? Og hvem gav dem den adgang til at begynde med?

Hvis den disciplin skal løftes manuelt, udfordrer det virksomheden på effektiviteten, datasikkerheden og ikke mindst på compliance. Manuelle brugerstyringsprocesser er en af de suverænt største tidsrøvere og sikkerhedsudfordringer for enhver organisation. Derfor bør de processer automatiseres.

Læs mere > Hvad er nøglen til digital transformation? 

Med automatiseret adgangsstyring vil alle processer, der vedrører tildelingen af rettigheder og adgange til systemer, applikationer og data foregå helt automatisk, så virksomheden kan sikre sig mod, at adgangstildelingen overlades til tilfældighederne.

Se denne video og find ud af præcis, hvorfor automatiseret adgangsstyring er så smart:

(Kan du ikke se videoen? Klik her, og se videoen på youtube)

Automatiseret adgangsstyring – har du brug for hjælp?

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: