Enterprise

Agile løsninger til dynamiske enterprises. 2ndC Compliance Suite er en skalerbar platform, der matcher jeres forretningsbehov.

Book Demo
Kontakt os

Enterprise

Agile løsninger til dynamiske enterprises. 2ndC Compliance Suite er en skalerbar platform, der matcher jeres forretningsbehov.

Book Demo
Kontakt os
Styrk enterprise virksomheden med 2ndC Compliance Suite

Boost enterprise virksomhedens agilitet, effektivitet og compliance med 2ndC Compliance Suite

Selvom jeres organisation er kompleks, skal administrationen af jeres medarbejdere og digitale adgange være enkel og gennemsigtig. Med bred erfaring fra mange forskellige brancher har 2ndC udviklet en platform, der gør jeres identitets- og adgangsstyring så smidig som overhovedet muligt.

Flere og flere organisationer satser digitalt og transformerer deres forretning. Digitale forretningsinitiativer skaber dog komplekse it-miljøer, og det bliver vanskeligt at sikre sig, at de rette mennesker – og kun de rette – har adgang til den rette information på tværs af organisationens it-miljø.

2ndC Compliance Suite giver jer fuldt overblik og gnidningsfri administration af en foranderlig organisation og fuld kontrol i forbindelse med organisationsændringer. Det bliver nemt at administrere medarbejdernes adgange gennem hele deres ansættelse og markant enklere at sikre organisationens agilitet, effektivitet og compliance.

Sikkerhed for enterprise virksomheden

Stærke features tilpasset enterprise organisationer

Compliance Suite har mange skarpe funktioner specialudviklet til enterprises:

Compliance Suite gør det lettere at ekspandere og indskrænke it-miljøet i takt med, at organisationen forandrer sig. Processerne forbundet med adgangstildeling automatiseres, så organisationen altid har de bedste forudsætninger for produktivitet.

Compliance Suite centraliserer bruger- og adgangsstyringen på én platform, så I hurtigt kan tildele medarbejderne de rette adgange og rettigheder. Ligegyldigt, hvilke applikationer det drejer sig om og hvor i organisationen, medarbejderne hører til.

Compliance Suite giver jer overblik og kontrol over it-brugerne og deres adgange på tværs af hele koncernen. Alle personrelaterede hændelser logges, så I altid kan dokumentere hvem, der har adgang til hvilke data samt hvorfor, hvornår og af hvem de er oprettet.

Via automatisering sparer Compliance Suite årligt virksomheder og koncerner for tusindvis af kroner. Compliance Suite skaber konkrete besparelser på fire overordnede parametre: on- og offboarding, den daglige brugeradministration, auditering og rapportering samt licenser.

Compliance Suite gør det hurtigt at optage og udskille organisationsenheder i koncernens it-systemer. Det betyder, at I får lettere ved at realisere den eventuelle opkøbsværdi og kan drive en agil organisation, der tilpasser sig et marked i konstant forandring.

Med Compliance Suite kan I være sikre på, at ingen får tildelt flere it-adgange, end de skal bruge i deres specifikke stilling. Så snart behovet for en adgang ophører, tilbagekaldes den automatisk. Alle adgange identificeres og verificeres løbende, og I får det fulde overblik over hvem der har – og har haft – adgang til hvilke data.

2ndC Compliance Suite optimerer tidsforbruget på enterprise virksomhedens brugerrelaterede handlinger med 75 %.

Opdag, hvad du konkret kan spare med vores gratis beregner:

Beregn din ROI

Vil du vide mere om fordelene ved bruger- og adgangsstyring for din enterprise virksomhed?