Glædelig Jul 2020 fra 2ndC!

Nyhed

Glædelig jul 2020 – fra alle os i 2ndC!

I april i år rundede vi et skarpt hjørne – 30 år(!). 30 år fyldt med store oplevelser og resultater og 2020 skulle være året, hvor vi ville fejre os selv. Men med udbruddet af Covid-19 blev 2020 langt fra noget, som nogen kunne have forestillet sig – på godt og ondt.

2020 blev derimod året, hvor  mundbind og håndsprit kom i alles lommer, og hvor dagens smittetryk blev gransket nøje. Online møder og hjemmearbejdspladser blev the new normal, og når størstedelen af medarbejderstyrken fra den ene dag til den anden arbejder hjemme fra spisebordet, må it-afdelinger landet over løbe ekstra stærkt – den digitale arbejdsplads er med ét blevet slynget 10 år frem i tiden, med hvad der dertil hører af tilpasninger og opgraderinger af systemer og applikationer.

Hos os har vi også kunne mærke den omstilling. Vi har set hvordan den pludselige og tvungne digitale omstilling har presset virksomheder og organisationer. Det har ligeledes højnet efterspørgslen på bedre compliance og governance med rettigheder og tilladelser til systemer, data og applikationer.

Heldigvis går vi lysere tider i møde, og optimismen spirer trods alt i dansk erhvervsliv. Ledigheden er faldet igen de senere måneder trods corona, og en vaccine ser ud til at blive rullet ud med begyndelsen af det nye år. Men en ting står klart her ved udgangen af 2020: Hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive, og med den et øget fokus på data-sikkerhed, compliance og governance.

Læs mere > 4 tips til at beskytte dine medarbejdere fra deres hjemmearbejdsplads

Vores helt særlige juletradition

Julen er traditionernes tid, og i 2ndC har vi en helt særlig én af slagsen. En tradition, vi nu dyrker for 25. gang. Fremfor at dele julegaver ud til medarbejdere, partnere og kunder vælger 2ndC’s medarbejdere i fællesskab et velgørende formål, som pengene i stedet doneres til. Valg af modtager afgøres gennem en afstemning, der er hjertet i vores årlige julefrokost. En julefrokost, vi – som så mange andre – i år har besluttet at udsætte indtil omstændighederne atter tillader det. Afstemningen er dermed også udskudt, men som vi dog allerede glæder os til at kunne annoncere vinderen!

Tak til vores kunder og samarbejdspartnere for et helt særligt 2020. 2021 og 2ndC’s enogtredivte år står for døren med et løfte om vacciner, normalitet og lysere tider. Vi glæder os allerede!

Rigtig glædelig jul 2020 og godt nytår.

Seneste nyheder

Følg os på LinkedIn