Glædelig jul 2021 – fra alle os i 2ndC!

Sikke et år! I kølvandet på 2020 – et år, der går over i historiebøgerne – var der meget at leve op til. Men 2021 bød sandelig på sine egne oplevelser.

Vaccinen kom endelig, og vi kunne alle gradvist imødegå et friere liv i løbet af foråret og sommeren. Det betød også, at mange endelig kunne vende tilbage til det savnede fællesskab på kontorerne rundt omkring i Danmark.

Og netop dét står frem som et af højdepunkterne hos os i 2ndC: Endelig at kunne samles fysisk med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere igen. På trods af, at hverdagen endnu engang byder på håndsprit, mundbind og løbende tests er det også det samvær, vi ser allermest frem til i 2022.

Færre restriktioner ændrer dog ikke på, at det digitale arbejdsliv er kommet for at blive. Mange organisationer kæmper stadig med at tackle de udfordringer med digital adgangsadministration og sikkerhed, som følger med den nye arbejdsvirkelighed.

Det er en kamp, som vi har kunnet mærke i form af stigende efterspørgsel efter stærkere compliance og governance med adgange og rettigheder til systemer, applikationer og data. Her ved udgangen af 2021 er vi enormt stolte af at have hjulpet mange eksisterende og nye kunder godt igennem den kamp.

Året var hæsblæsende i 2ndC – og 2022 tyder ikke på at blive roligere.

Mange tak til kunder, samarbejdspartnere og venner af huset for året, der er gået! Vi glæder os allerede til næste år.

Rigtig glædelig jul og godt nyt år!

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: