Julen nærmer sig, året går på hæld, og før vi har set os om er 2019 godt i gang. Derfor er det nu på sin plads at sige tak for året, der er gået – og ønske alle en glædelig jul. 

For 2ndC var 2018 et både spændende og hæsblæsende år. Vi er dybt taknemmelige for alle de muligheder vores kunder og samarbejdspartnere har skænket os i løbet af årets måneder. Hvis sidste år var transformationens år, så var 2018 året, hvor vi virkelig faldt på plads i vores rolle som softwareudviklingshus. 

Første halvår af 2018 stod for alvor i persondataforordningens tegn. I 2ndC fortsatte vi den målrettede videreudvikling af Compliance Suite og arbejdede hårdt for at bidrage til vores kunders arbejde med GDPR-compliance. Derfor blev vi både stolte og beærede, da vi blev udnævnt til officiel Microsoft GDPR Partner tidligere på året. Det er en anerkendelse af den ekspertise, der ligger i vores virksomhed, og vi ser frem til fortsat at levere nytænkende løsninger til vores kunder i 2019. 

Glædelig jul 2018

En særlig juletradition

Som bekendt er julen traditionernes tid, og vi har en helt særlig én af slagsen. Én vi nu har værnet om i mere end 22 år. Fremfor at dele julegaver ud til medarbejdere, partnere og kunder vælger 2ndC’s medarbejdere et velgørende formål, som pengene i stedet doneres til.

I år faldt vores valg på TUBA. En rådgivningsorganisation, som kæmper for at forbedre forholdene for unge mellem 14 og 35 år, der vokser op i familier med misbrugsproblemer. Juleaften i et misbrugshjem lever sjældent op til de hyggelige forestillinger, de fleste har om julen, og antallet af unge, der søger rådgivningshjælp stiger, så snart vi nærmer os december. Derfor er vi rigtig glade for at kunne støtte TUBA’s arbejde med en donation på 25.000 kr. 

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra alle os i 2ndC!

Recent Posts

Følg os på LinkedIn

IDENTITET: Nøglen til digital transformation

Den korte e-guide til at realisere forretningsværdien af Identity & Access Management. Brug dit digitaliseringsprojekt til at booste din virksomheds sikkerhed, effektivitet og compliance.

læs mere om e-guiden