Glædelig jul 2019

Nyheder

Glædelig jul fra alle os i 2ndC!

Den søde juletid nærmer sig, året går på hæld, og snart vågner vi op til 2020 og et nyt årtis begyndelse! Derfor er det nu på sin plads at sige tak for året, der er gået. Det har været enormt spændende!

Endnu engang er vi dybt taknemmelige for alle de muligheder vores kunder og samarbejdspartnere har skænket os i løbet af de seneste 12 måneder. Vi har fortsat videreudviklingen af vores løsning 2ndC Compliance Suite, og har arbejdet målrettet for at understøtte vores kunders arbejde for agilitet og compliance med GDPR. 2019 blev virkelig året, hvor vi mærkede, hvor stor efterspørgsel, der er efter netop vores ekspertise i markedet.

På den baggrund tegner 2020 allerede til at blive et hæsblæsende år.

Vores helt særlige juletradition

Julen er traditionernes tid, og i 2ndC har vi en helt særlig én af slagsen. En tradition, vi nu dyrker for 24. gang. Fremfor at dele julegaver ud til medarbejdere, partnere og kunder vælger 2ndC’s medarbejdere i fællesskab et velgørende formål, som pengene i stedet doneres til.

I år faldt vores valg på Landsforeningen Autisme. Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til autisme og forståelsen for de vanskeligheder, udviklingsforstyrrelsen medfører. De udøver en stor støtte- og vejledningsindsats til mennesker med autisme og deres pårørende, hvilket gør en uundværlig forskel for berørte familier. Derfor er vi rigtig glade for at kunne støtte Landsforeningen Autismes arbejde med 25.000 kroner.

Tak for året, der er gået! Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Seneste nyheder

Følg os på LinkedIn