Identitet er nøglen til digital transformation

Digital transformation – alle taler om det. Især fordi de bliver nødt til det. Mange brancher har allerede oplevet en grad af disruption, hvor nye, digitale spillere har forandret spillereglerne på markedet. Det er ikke en udvikling, der stopper. Teknologiske forandringer bringer muligheder med sig, og de muligheder kan kun gribes og udnyttes af de virksomheder, der er mest digitalt modne. At blive en digital succes er højest på prioriteringslisten for de danske virksomheder. Det mange ikke indser før langt henne i forløbet er dog, at succesen ikke kan realiseres uden Identity & Access Management.

Key take-aways

Denne guide giver dig svar på præcis, hvorfor digital transformations allerbedste ven er Identity & Access Management. Når du er færdig med at læse, ved du meget mere om:

Hvad digital modenhed
og -transformation betyder

Identity & Access Management som disciplin, herunder forskellige løsningstyper

Den konkrete forretningsværdi ved Identity & Access Management

Hvorfor Identity & Access Management og digital transformation må gå hånd i hånd

E-guide sneak-peak

  • Nøglen til digital transformation
  • E-bog: Har du nøglen til digital transformation?

Download
“IDENTITET: Nøglen til digital transformation”

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
Her finder du 2ndC privatlivspolitik
Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC er Microsoft Guld partner