Bliv klar til den hybride arbejdsplads!

3 konkrete tiltag, der vil modernisere din organisation

Download vores e-bog

Bliv klar til den hybride arbejdsplads

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.


Læs mere her

Gør dig klar til den hybride arbejdsvirkelighed

Nye arbejdsprocesser og arbejdsrutiner har set dagens lys. Fremtidens arbejdsplads er hybrid. Der er ikke længere nogen tvivl. Arbejdslivet bliver en løbende vekselvirkning mellem fjernarbejde og arbejde fra de traditionelle kontorrammer.

”Det er klart at vi har set mulighederne ved at køre en hybrid mellem at arbejde hjemme og fra kontoret. Vi er ikke så låste længere.”

Head of HR i en ledende dansk detailkæde i 2ndC’s rapport: Effekten af COVID-19. Digitale implikationer og muligheder for det danske erhvervsliv

Det er der mange fordele forbundet med. Større medarbejderglæde, et højere produktivitetsniveau samt større fleksibilitet og agilitet i organisationen er blot nogle af dem.

Mange virksomheder har moderniseret deres arbejdskultur og processer på det seneste, og det har krævet sideløbende modernisering af arbejdsplatforme og samarbejdsmuligheder.

Kernen i modernisering er nemlig at finde nye, smartere måder at lave forretning på. Nye, smartere måder at understøtte og løfte medarbejderne på.

Men hvordan understøtter din organisation bedst den hybride arbejdsplads? Den udfordring giver vores e-bog dig tre konkrete værktøjer til at løse.

Få 3 konkrete værktøjer, der vil gøre din organisation klar til den hybride arbejdsplads

E-bogen hjælper dig med at tackle den hybride arbejdsvirkelighed og giver dig tre tiltag, der kan hjælpe din organisation med at omstille sig og imødegå de udfordringer, som fremtidens arbejdsmarked bringer med sig.

Du bliver klogere på:

  • Hvordan din organisation beskytter medarbejderne – ligegyldigt, hvor de arbejder.
  • Hvordan standardisering af it-infrastrukturen er nøglen til brugbare forretningsservices og modernisering af forretningen.
  • Hvordan du udnytter teknologi til at understøtte og løfte medarbejdernes effektivitet og produktivitet.

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: