Boost organisationens digitale potentiale

Download e-bogen og få de 5 grunde til, at HR skal spille en meget større rolle i digital transformation.

Download e-bog

Boost organisationens digitale potentiale

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.


– Læs mere –

Boost organisationens digitale potentiale

I dag taler alle om digital transformation. Især, fordi de bliver nødt til det. Nye digitale spillere gør deres indtog og forandrer vilkårene på nye markeder hver eneste dag. Den tendens stopper ikke foreløbigt.

Teknologi og stigende digitalisering skaber interessante muligheder for alle typer virksomheder, men de muligheder kan kun gribes af virksomheder, der er digitalt modne.

Digital transformation er ikke længere en opgave, der gemmer sig hos IT- og teknologiafdelinger. Det er en højtprioriteret forretningsopgave – og derfor spiller HR en afgørende rolle i at gøre transformationen til en succes.

Digitalisering har nemlig ændret den måde, som virksomheder arbejder på – men også de ansattes arbejdsprocesser. Det kan skabe store udfordringer for både HR og ledelsen, når medarbejderne gradvist efterspørger mere fleksible arbejdsformer og bedre muligheder for at kunne samarbejde via teknologi.

Samtidig bliver flere og flere HR-processer også digitaliseret, hvilket kræver, at organisationen skal blive endnu bedre til at definere HR’s rolle og funktioner. Med det sagt er der stadig et stort digitaliserings- og automatiseringspotentiale at finde i HR. Et potentiale, der ikke blot vil give HR mere tid til forretningsudviklende kerneopgaver, men også øge afdelingens indflydelse på tværs af virksomheden markant.

Der er en tydelig tendens til, at HR nu i langt højere grad end tidligere sidder med ved bordet – og nogle gange endda for enden af bordet – når nye it-indkøb skal vælges. Det mange endnu ikke har indset er, at digital adgangsstyring – også kendt som Identity & Access Management – er det oplagte værktøj til at hjælpe HR med at forvandle digital transformation til en succes.


Key take-aways

I e-bogen får du svar på, hvorfor HR skal tage en endnu mere aktiv part af ansvaret for organisationens digitale transformation. Når du er færdig med at læse, ved du meget mere om:

Gevinsterne ved digital transformation

HR’s rolle i succesfuld digital transformation

Den konkrete forretningsværdi ved disciplinen Identity & Access Management

Hvordan Identity & Access Management hjælper dig under transformationen

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: