Digital onboarding: Den ultimative guide til succes

Få vores 5 konkrete tips til at automatisere onboardingen af nye medarbejdere

Download guiden

Sådan lykkes du med digital onboarding!

– Felter mærket med * skal udfyldes.

– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

E-bogen hjælper dig med at…

Få succes med digital onboarding

Automatisere din organisations onboardingprocesser

Øge nye medarbejderes produktivitet

Styrke fastholdelsen af nye medarbejdere

Kom i gang med at automatisere dine onboardingprocesser!

Onboarding er startskuddet til enhver ny medarbejders rejse i – og med – en virksomhed. Og den begyndelse er vigtig. Succesfulde medarbejdere, der er værdifulde aktiver for deres arbejdsplads, skabes nemlig af gode onboardingprocesser.

Hvis onboardingen ikke lever op til den nye medarbejders forventninger, er der en betydelig risiko for, at medarbejderen hurtigt vælger at gå andre veje. Statistikkerne taler deres eget klare sprog: Hele 25 % af nyansatte medarbejdere vælger at forlade deres stilling inden for det første ansættelsesår. Der er altså en skræmmende stor risiko for, at investeringen i din nye medarbejder aldrig kommer til at tjene sig ind.

Men der er råd at hente. Den bedste metode til at optimere jeres processer er at automatisere jeres preboarding, onboarding, reboarding og offboarding.

Faktisk resulterer det i en 16 % højere fastholdelse af nyansatte medarbejdere, når virksomheden har indført standardiserede, automatiserede onboardingprocesser. Det øger nemlig medarbejderglæden betydeligt.

Men hvordan kommer du i gang med at automatisere dine onboardingprocesser? Det har vi skrevet en e-bog om!

I e-bogen guider vi dig til fordelene ved automatiserede processer, og hvorfor du bør automatisere med det samme. Vi giver dig den ultimative tjekliste til digital onboarding og afslører de 5 konkrete tips, der vil forvandle manuelle arbejdsgange til automatiserede processer!

Automatiserede processer, som vil skabe et effektivitetsniveau, der hurtigt viser sig på bundlinjen. Processer, som vil hjælpe din organisation med at fastholde talenter nemmere og længere – og processer, der forvandler nyansatte til produktive medarbejdere, som hurtigt bliver værdifulde aktiver for organisationen.

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: