5 afgørende onboardingfacts, du skal forholde dig til

Download vores Fact Sheet og bliv markant klogere på digital onboarding.

Download Fact Sheet

Fact Sheet: Digital Onboarding

5 afgørende onboardingfacts, du skal forholde dig til

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.


Kæmper du også med digital onboarding?

Så er du ikke den eneste!

Langt de fleste organisationer har en proces for, hvordan de introducerer nyansatte medarbejdere til organisationen, kulturen og arbejdsopgaverne. Hvor formaliseret processen er, og om den overhovedet prioriteres, er en anden snak. Hovedsagen er, at virk­somheder som regel har en idé – løs eller strukture­ret – om, hvordan onboardingen af nye medarbejde­re skal foregå.

Sådan ser det desværre ikke ud for den digitale onboarding, for de fleste organisationer kæmper med disciplinen. Og det er en skam – og det kan få mærkbare konsekvenser for organisationens samlede produktivitet og ikke mindst bundlinjen.

Først og fremmest er det en hæmsko for den enkelte medarbejders produktivitet og effektivitet. Er der ikke styr på de tekniske aspekter af onboardingen, vil det sænke den såkaldte Time to Productivity for den nye medarbejder – og det kan blive både en betragtelig økonomisk og organisatorisk byrde.

Gennem de seneste år har 2ndC løbende undersøgt danske HR-professionelle og onboardingansvarliges håndtering af digital onboarding og digital adgangsstyring. Undersøgelserne har givet os en unik indsigt i, hvilke trends, der dominerer inden for digital onboarding, og hvad der optager danske organisationer lige nu.

Indsigten har vi samlet i et Fact Sheet, som giver dig de konkrete onboardingfacts, du bliver nødt til at forholde dig til for at få succes med digital onboarding.

Når du er færdig med at læse, er du klogere på:

  • De statistiske onboardingfacts, der er afgørende for at få succes med digital onboarding
  • Hvilke udfordringer, organisationer typisk møder i forbindelse med digital onboarding
  • Hvordan en automatiseret Identity & Access Management-platform kan hjælpe dig med at overkomme dine udfordringer

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: