HR i den digitale førertrøje

Download business case

HR i den digitale førertrøje

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.


Business casen giver dig viden om:

  • De største HR-trends lige nu
  • Hvilke udfordringer danske HR-afdelinger møder i forbindelse med digital administration af medarbejderne
  • Og ikke mindst, hvordan HR kan få et markant bedre samarbejde med IT-afdelingen.

Du får tilmed 7 stærke argumenter for, at det er HR, der bør være ansvarlige for den digitale onboarding og medarbejdernes digitale adgange. Oveni det får du en model for, hvordan du – med de rette værktøjer – kan lette samarbejdet med IT-afdelingen betydeligt og få de administrative opgaver til at køre let og automatisk.

”Min største bekymring, når jeg ansætter en ny medarbejder er, om vedkommende har mulighed for at komme i gang med arbejdet fra første dag. Hit the ground and run – så at sige.”

Head of HR, et danskejet transportselskab

For at afdække de nyeste HR-trends har 2ndC siden sommer gennemført en undersøgelse af, hvordan danske virksomheder og organisationer administrerer deres medarbejdere og håndterer medarbejdernes digitale adgange.

Herunder, hvordan digitale on- og offboardingprocesser tackles, og hvordan virksomhederne typisk sikrer, at nyansatte medarbejdere hurtigt får de digitale adgange, som de skal bruge til at løse deres arbejdsopgaver.

Som et led i undersøgelsen har vi været i dialog med HR-ansvarlige fra virksomheder over hele landet. De har givet os en unik indsigt i, hvilke trends, der dominerer inden for on- og offboarding lige nu, og hvad der optager HR-afdelinger i dagens Danmark.

Den indsigt har vi omsat til en business case, som du forhåbentlig kan bruge direkte i dit daglige arbejde.

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: