Udnyt dit digitale potentiale!

Læs mere om, hvordan din virksomhed udnytter dens digitale potentiale gennem identitets- og adgangsstyring

Download e-bog

Udnyt dit digitale potentiale!

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.

– Læs mere –

Key take-aways

Denne guide giver dig svar på præcis, hvorfor digital transformations allerbedste ven er Identity & Access Management. Når du er færdig med at læse, ved du meget mere om:

Hvad digital modenhed
og -transformation betyder

Identity & Access Management som disciplin, herunder forskellige løsningstyper

Den konkrete forretningsværdi ved Identity & Access Management

Den konkrete Hvorfor Identity & Access Management og digital transformation må gå hånd i hånd

Udnyt dit digitale potentiale under en digital transformation

Digital transformation – alle taler om det. Især fordi de bliver nødt til det. Mange brancher har allerede oplevet en grad af disruption, hvor nye, digitale spillere har forandret spillereglerne på markedet. Det er ikke en udvikling, der stopper.

Teknologiske forandringer bringer muligheder med sig, og de muligheder kan kun gribes og udnyttes af de virksomheder, der er mest digitalt modne. At blive en digital succes er højest på prioriteringslisten for de danske virksomheder. Det mange ikke indser før langt henne i forløbet er dog, at succesen ikke kan realiseres uden Identity & Access Management.

Ingen anden disciplin understøtter nemlig den digitale organisation som Identity & Access Management – og sikrer organisationens sikkerhed, effektivitet, agilitet og compliance. En effektiv Identity & Access Management-strategi er alfa-omega, så organisationen kan bevare kontrollen, når forretningen forandrer sig.

Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC Compliance Suite er bygget på den seneste Microsoft Cloud teknologi – det gør den til én af markedets mest brugervenlige, fleksible og rentable løsninger.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: