Velkommen til den virtuelle arbejdsplads!

Download guiden og få 7 konkrete råd, der gør det lettere for HR at navigere i en digitaliseret arbejdskultur.

Download guiden

“Velkommen til den virtuelle arbejdsplads!”

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender guiden til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.


Velkommen til den virtuelle arbejdsplads!

Det skete uventet og inden, at vi fik set os om. Ind fra højre kom corona, og det har vendt op og ned på vores hverdag og vores arbejdsliv. Virussen fik alvorlige konsekvenser for vores samfund – og i høj grad også for vores arbejdspladser.

Over de sidste måneder er det helt tydeligt, at der blandt virksomheder og medarbejdere er sket et jordskred i anvendelsen af digitale værktøjer. Digitalisering og kunstig intelligens får større indflydelse for hver dag, der går. Det påvirker den måde, vi arbejder på, og betyder heldigvis også, at de fleste af vores processer kan blive endnu mere effektive.

Dagligdagen og vores arbejdsliv har forandret sig! Og det er en dagligdag, hvor HR-funktionen spiller en helt særlig – og langt mere digital – rolle.

Men hvor efterlader det HR? Og hvordan skal HR-funktionen tilpasse sig den nye rolle?

Det udforsker vi i denne guide!

Få 7 konkrete tiltag til, hvordan du kan sikre en virtuel arbejdsplads på

Guiden hjælper dig med at gribe den nye arbejdsvirkelighed an, og giver dig syv råd, der kan hjælpe HR med at navigere i de nye udfordringer og krav, som en fleksibel, mobil og virtuel arbejdsplads stiller. Den dykker bl.a. ned i emner som:

  • Hvorfor HR skal bevare fokus på forretningsværdien
  • Hvordan HR bidrager til at feje forældede arbejdstraditioner af bordet
  • Hvordan organisationen tilpasser sig en mere digital hverdag
  • Og ikke mindst hvordan HR får mere indflydelse på vigtige teknologibeslutninger

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdspartneres adgang til systemer, applikationer og data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC Compliance Suite er bygget på den seneste Microsoft Cloud-teknologi – det gør den til én af markedets mest brugervenlige, fleksible og rentable løsninger.

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: