Loading...
Konsulentydelser2019-01-25T10:23:35+00:00

Konsulentydelser

Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig med at samle IT’en på en sikker platform i skyen. På trods af, at vi er et softwareudviklinghus, og bruger hovedparten af vores tid på at udvikle og forfine 2ndC Compliance Suite, så tilbyder vi også en række konsulentydelser. Implementeringen er opdelt i fire overskuelige trin, så du let kan tilvælge dem alle, eller blot de, din virksomhed har behov for.

Med konsulentydelser fra 2ndC kommer I sikkert i Skyen

Med konsulentydelser fra 2ndC kommer I sikkert i Skyen

Vi hjælper dig med at skalere den automatiserede organisations- og rettighedsadministration og med at lægge en aktiv strategi for at udnytte skyen bedst muligt. Du vil opleve, hvordan IT bliver den omkostningseffektive drivkraft, der understøtter forretningens vækst.

Høst fordelene ved Skyen

Høst fordelene ved Skyen

Giv dine medarbejdere den mobilitet og fleksibilitet, de efterspørger. Arbejd hjemmefra, fra en kunde, fra caféen på hjørnet eller i toget på vej til et møde. Skyen betyder, at adgang til filer og systemer ikke længere er begrænset til den faste arbejdsplads.

Automatiser brugeradgangen

Automatiser brugeradgangen

De største udfordringer ved at overholde GDPR opstår ved oprettelse, nedlæggelse eller vedligeholdelse af brugere og deres adgang til arbejdsgrupper. Med 2ndC Compliance Suite giver du din forretning mulighed for at styre brugeroprettelse, vedligehold og adgangstildeling nemt og hurtigt – mens alle gældende regler og love overholdes.

Inviter eksterne

Inkludér kunder og eksterne

Luk dine kunder ind i forretningen, så de knyttes tættere til din virksomhed, og loyaliteten styrkes. Det bliver helt risikofrit med 2ndC Compliance Suite. Inviter let kunder eller eksterne samarbejdspartnere til at få adgang til relevante dokumenter eller til at deltage i arbejdsgrupper.

Hent 1-pagers

Nyheder