Løs kerneudfordringer i EU’s Persondata-forordning

Microsoft og 2ndC inviterer til GRATIS inspirationsseminar
mandag d. 27. marts kl. 9-12

TILMELD DIG HER

Inspirationsseminar – EU’s Persondataforordning (også forkortet GDPR) træder i kraft d. 25. maj 2018.

I denne forbindelse står mange virksomheder overfor den udfordring, der er i håndteringen af ansattes, kunders og samarbejdspartneres personfølsomme data, samt hvordan virksomheden skal kontrollere selvsamme personers adgang til data. Med ikrafttrædelsen af EU’s Persondataforordning bliver alle virksomheder tvunget til at tage stilling til Identity Management og Identity Role Access Management. Det kan synes som et uoverskueligt projekt, der kun bidrager til at øge kompleksiteten af systemer, der skal vedligeholdes. Men det behøver det ikke at være.

2ndC har med over 20 års erfaring inden for Identity Management hjulpet utallige virksomheder med identitetsstyring. På baggrund af dette har de udviklet 2ndC Compliance Suite.

Bliv klogere på, hvordan du opnår kontrol med rejsen fra onboarding til offboarding hurtigt, simpelt og effektivt. Få fuld log over databehandling i alle systemer og effektivisér samt reducér omkostningerne i forbindelse med vedligehold af systemadgange, licenstildeling og sikkerhed.

Microsoft Danmark CTO Ole Kjeldsen vil fortælle om kerneudfordringerne i EU’s Persondataforordning, samt hvordan du kan imødekomme store dele med standard Microsoft teknologi.

Hør også DLG’s IT-chef Peter Rugaard fortælle, hvordan DLG håndterer 7000 brugere, samtidig med de gør sig klar til overholde de kommende krav fra EU.

Agenda

08.30 – 09.00: Morgenmad

09.00 – 09.10: Velkommen

09.10 – 09.50: ”Kerneudfordringerne ved EU’s Persondataforordning” v. Ole Kjeldsen, National Technology Officer, Microsoft Danmark

09.45 – 10.45: ”Compliance er en udfordring for hele forretningen”. Præsentation af 2ndC Compliance Suite v. Jesper Bergstedt, Adm. Direktør, 2ndC

10.45 – 10.55 PAUSE

10.55 – 11.30 Case: Compliance for 7000 brugere i kompleks organisationsstruktur, v. Peter Ruggaard, IT-chef, DLG

Efterfølgende serveres der let frokost med mulighed for networking

Praktisk information

Seminaret afholdes mandag d. 27. marts 2017 kl. 9-12

Seneste tilmelding mandag d. 13. marts

Adresse

Lok. CUST.0.02M

Microsoft

Kanalvej 7

2800 Kongens Lyngby


Seneste indlæg

LinkedIn