2ndC efterlyser marketing- og salgskoordinator med organisatorisk sans

Om jobbet

Du bliver en del af vores salg- og marketing team og får ansvaret for koordinering og styring af opgaver, aftaler og kontakter i afdelingen. Dine arbejdsopgaver kommer overvejende til at bestå af at vedligeholde og udbygge et meget omfattende kontaktnet med vores kunder og samarbejdspartnere i Dynamics 365 CRM.

I forbindelse med dette vil der være en række opgaver, som rapportering, ansvar for events, opdatering af pipeline og afholdelse af månedsmøder mv. Du bliver firmaets stavekontrol – hvorfor fejlfrit dansk og engelsk er en absolut forudsætning. Du vil også få ansvaret for at koordinere jobopslag, indkaldelser til samtaler osv.

Om os

Vi er et Microsoft software udviklingshus, med fokus på udvikling af vores Identity & Access Management platform – 2ndC Compliance Suite. Vi er frontløbere inden for vores felt og har vundet flere awards for vores stærke arbejde med Cloud teknologi.

Du kommer til at arbejde i hjertet af København, på en fleksibel arbejdsplads hvor et stærkt socialt netværk altid har været afgørende. Oven i dette tilbyder vi bonusordning og et attraktivt uddannelsesprogram.

Om dig

Nøgleord på dig er ansvarsbevidst, initiativrig, løsningsorienteret, konstruktiv og fokuseret. Dokumenteret erfaring fra tidligere jobs er et krav. Du skal kender MS Office som din egen bukselomme, og erfaring med MS CRM / Dynamics 365 er et kæmpe plus.

Endelig er det vigtigt, at du er udadvendt og god til at opbygge relationer med andre og da en stor del af dit arbejde vil bestå af kontakt til kunder er det afgørende at du forstår at sætte dig ind i kundernes problemer og udfordringer.

Ansøgning

Send ansøgning på dansk til job@2ndc.dk mrk. salg- og marketing koordinator. Ansøgningsfrist 20. oktober 2017.   Læs mere om os på www.2ndc.dk, for spørgsmål kontakt adm. dir. Jesper Bergstedt på 31643444 / jb@2ndc.dk