nøglen til digital transformation

Derfor er Identity & Access Management nøglen til digital transformation

Den vigtigste investering, der kan foretages i forbindelse med digital transformation, er en investering i teknologi, som understøtter arbejdsstyrkens mobilitet, sikkerhed og produktivitet. Sådan en investering er Identity & Access Management.

Kerneopgaven i forbindelse med digital transformation ligger i at gentænke eksisterende forretningsmodeller med hjælp fra teknologi. Det er en markant underdrivelse at sige, at disciplinen har fået stigende opmærksomhed i løbet af de seneste år. Digital transformation har længe befundet sig på toppen af danske organisationers prioriteringsliste.

Det giver god mening, at digital omstilling tildeles det niveau af opmærksomhed. For størstedelen af organisationer har fået øjnene op for disse fordele:

  • Digital transformation skaber vækstmuligheder på nye markeder
  • Digital transformation gør det muligt at følge med kundeadfærd i konstant udvikling
  • Digital transformation gør organisationen kampdygtig i et stadigt mere konkurrencepræget marked
  • Digital transformation gør det lettere for organisationen at leve op til stigende lovgivnings- og compliance-krav.

Mange organisationer har dog svært ved at give sig i kast med transformationsprocessen. Det skyldes primært manglende ressourcer og et begrænset budget.

Læs også > 4 udfordringer ved digital transformation

Investering i organisationskulturen skal komme først

At gennemføre transformationen kræver nemlig ofte, at organisationen investerer i nye teknologier og it-værktøjer. Det betyder, at store summer skal allokeres til cybersikkerhed, cloud computing, Internet of Things- og block chain-teknologi. Det er i hvert fald, hvad mange fejlagtigt antager.

Og ja. Selvfølgelig kræver det investering at løfte transformationen til det rigtige niveau. Men transformationen handler i lige så høj grad om at gentænke organisationskulturen, som det handler om at investere i nye, hypede teknologier.

Læs også > Derfor er medarbejderoplevelsen afgørende for digital transformation

De vigtigste teknologiske investeringer, der kan foretages i forbindelse med digital transformation, er de investeringer, som understøtter arbejdsstyrkens mobilitet, sikkerhed og produktivitet. For det er lige netop de parametre, som er grundlaget for at gennemføre en succesfuld transformation af både organisationens kultur og forretningsgrundlag.

Derfor er Identity & Access Management nøglen til digital transformation

En af de investeringer er automatiseret brugerstyring – Identity & Access Management. Og det er en fuldstændig uundværlig disciplin, når du skal gennemføre et digitalt transformationsprojekt. En Identity & Access Management-platform er afgørende for at sikre, at medarbejdere altid kan tilgå de rette ressourcer og data – på en sikker og effektiv måde. Det har enorm stor betydning for organisationens samlede produktivitet.

Hvordan har vi skrevet en e-bog om:

Seneste nyheder

Følg os på LinkedIn

Download e-bogen og opdag præcis, hvorfor Identity & Access Management spiller så stor en rolle i enhver succesfuld digital transformation.

Download e-bog