Loading...
Om 2ndC2019-01-24T15:52:17+00:00

Om 2ndC

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdspartneres personfølsomme data – lige fra deres første til sidste kontakt med virksomheden. I over 20 år har vi arbejdet med Identity Access Management, og gennem tiden har vi hjulpet utallige private og offentlige virksomheder med at få styr på identitets- og rollestyring, så de rette mennesker let og enkelt får adgang til de rigtige informationer og systemer.

De sidste 15 år har vi arbejdet tæt sammen med Microsoft. Vi videreudvikler løbende Microsofts Cloud-teknologi til fordel for vores kunder, og derfor bygger vi vores softwareløsning – 2ndC Compliance Suite – på Microsofts Cloud Platform-system. Det gør vores system til en af de mest brugervenlige, fleksible og rentable løsninger på markedet.

2ndC er certificeret Microsoft Guldpartner inden for Cloud Platform og Cloud Productivity og certificeret Sølvpartner inden for Cloud CRM. Vi er blevet nomineret til en lang række Microsoft Partner Awards og har vundet 5 gange. Senest i 2016, da vi løb med prisen som Årets Digital Transformation Partner – Transforming Products.

Nytænkende specialister

Siden 1990 har vi løbende fornyet og genopfundet os selv for at være et skridt foran markedet. Det gør os til et af de skarpeste og mest nytænkende softwarehuse på det danske marked. Vi skaber løsninger, der giver vores kunder unik og håndfast værdi, og vi arbejder hårdt for at hjælpe dem med at effektivisere deres forretning. Vi anvender altid den nyeste teknologi, hvilket giver vores kunder den bedste sikring til fremtiden. Det forpligter, og derfor videreuddanner vi løbende vores medarbejdere, så deres kompetencer altid står skarpt.

Vi samler – og holder på – de stærkeste talenter. Det betyder, at 2ndC i dag består af en samling højtspecialiserede medarbejdere, der sikrer, at alle aspekter af vores arbejde er af den ypperste kvalitet.

Vi ved, at et softwarehus’ vigtigste aktiv er de mennesker, der udgør det. Det værner vi om. Med en uformel tone og et stærkt fokus på fællesskab, har vi skabt en kultur og arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og nyder at være. Vi vægter en sund work-life-balance højt. Netop fordi vi tager vores forretning seriøst.

En særlig tradition

Vi har en særlig tradition, som vi gentager hvert år ved juletid. Vi deler ikke julegaver ud. Hverken til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. I stedet vælger 2ndC’s ansatte i fællesskab en velgørende forening, som vi donerer 25.000 kr. til. Det har vi gjort siden 1994, og det fortsætter vi med.

Vi har overskud, og vi vil gerne give tilbage. Særligt til de, der har mere brug for pengene end os. Derfor støtter vi organisationer, der gør en mærkbar indsats dér, hvor der er mest brug for den.

I 2018 valgte vi at donere pengene til Tuba. En rådgivningsorganisation, som kæmper for at forbedre forholdene for unge, der vokser op i familier med misbrugsproblemer.

2ndC

Nyheder