Vores IAM-løsning på standard Microsoft-platform mindsker kompleksiteten, og styrker din mulighed for compliance og governance – uanset branche.

Om 2ndC

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at beskytte og administrere medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartneres personfølsomme data – igennem hele brugerens ansættelsesperiode. I over 25 år har vi arbejdet med identitetssikkerhed og Identity & Access Management. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og offentlige virksomheder med at få styr på identitets- og adgangsstyring, så de rette mennesker sikkert og enkelt får adgang til de rigtige systemer, applikationer og data.

De sidste 16 år har vi arbejdet tæt sammen med Microsoft. Vi videreudvikler løbende Microsofts Cloud-teknologi til fordel for vores kunder, og derfor bygger vores løsning 2ndC Compliance Suite også en standardiseret Microsoft-platform. Det gør vores løsning til en af markedets mest rentable, fleksible og brugervenlige.

”Jeg har helt sikkert fået mere tid efter, at vi implementerede 2ndC Compliance Suite. Nu kører så mange processer automatisk, at tiden jeg bruger på at on- og offboarde medarbejdere i vores systemer er minimal.”

Claus Jon Steinhaugen, IT-supporter, C.C. Jensen

2ndC er certificeret Microsoft Gold Cloud Platform Partner, Gold Cloud Productivity Partner og Silver Enterprise Mobility Management Partner. Herudover er vi også officiel Microsoft GDPR Partner. Gennem årene er vi blevet nomineret til en lang række Microsoft Partner Awards, og vi har vundet 5 gange. Senest som Årets Digital Transformation Partner – Transforming Products.

Nytænkende specialister

2ndC har eksisteret siden 1990. Siden har vi løbende fornyet, videreudviklet og genopfundet vores ydelser og løsninger. Det gør os til en af de skarpeste og mest nytænkende softwareproducenter på det danske marked. Vi skaber løsninger, der giver vores kunder unik og håndfast værdi, og vi arbejder hårdt for at hjælpe dem med at effektivisere deres forretning.

Vi samler – og holder på – de stærkeste talenter. Det betyder, at 2ndC i dag består af en samling højtspecialiserede medarbejdere, der sikrer, at alle aspekter af vores arbejde er af den ypperste kvalitet.

Enhver organisations vigtigste aktiv er de mennesker, der udgør den. Det ved vi, og det værner vi om. Med en uformel tone, en flad struktur og et stærkt fokus på fællesskab har vi skabt en kultur og en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives – og hvor de bliver i mange år. Vi vægter en sund work-life-balance højt. Netop fordi vi tager vores forretning seriøst.

”Generelt giver det rigtig god mening, at alle onboarding- og offboarding-opgaver samles i HR-afdelingen – herunder håndteringen af digitale adgange – så vi får mulighed for at koncentrere os om andre opgaver i it-afdelingen.”

Claus Jon Steinhaugen, IT-supporter, C.C. Jensen

Partnere

2ndC
Kgs. Nytorv 8,3
1050 København K
CVR 16 98 77 35

+45 3164 3434
info@2ndc.dk

Klar til en snak?

Ring til os på +45 3164 3434

Du kan også udfylde felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt: