Om 2ndC

Om 2ndC

Om 2ndC

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at beskytte og administrere medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartneres personfølsomme data – igennem hele brugerens ansættelsesperiode. I over 25 år har vi arbejdet med identitetssikkerhed og Identity & Access Management. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private og offentlige virksomheder med at få styr på identitets- og adgangsstyring, så de rette mennesker sikkert og enkelt får adgang til de rigtige systemer, applikationer og data.
2ndC Compliance Suite logo
2ndC Compliance Suite - brugerstyring gennem personkort

Vores løsning sikrer din organisation hurtig, ubesværet og sikker adgang til information.

Læs mere om 2ndC Compliance Suite

De sidste 16 år har vi arbejdet tæt sammen med Microsoft. Vi videreudvikler løbende Microsofts Cloud-teknologi til fordel for vores kunder, og derfor bygger vores løsning 2ndC Compliance Suite også en standardiseret Microsoft-platform. Det gør vores løsning til en af markedets mest rentable, fleksible og brugervenlige.

2ndC er certificeret Microsoft Gold Cloud Platform Partner, Gold Cloud Productivity Partner og Silver Enterprise Mobility Management Partner. Herudover er vi også officiel Microsoft GDPR Partner. Gennem årene er vi blevet nomineret til en lang række Microsoft Partner Awards, og vi har vundet 5 gange. Senest som Årets Digital Transformation Partner – Transforming Products.

Nytænkende specialister

2ndC har eksisteret siden 1990. Siden har vi løbende fornyet, videreudviklet og genopfundet vores ydelser og løsninger. Det gør os til en af de skarpeste og mest nytænkende softwareproducenter på det danske marked. Vi skaber løsninger, der giver vores kunder unik og håndfast værdi, og vi arbejder hårdt for at hjælpe dem med at effektivisere deres forretning.

2ndC kan hjælpe din virksomhed med at skabe endnu bedre resultater. Gennem den rette sikkerhedsteknologi – i skyen.

Læs mere om vores enterprise løsninger

Vi samler – og holder på – de stærkeste talenter. Det betyder, at 2ndC i dag består af en samling højtspecialiserede medarbejdere, der sikrer, at alle aspekter af vores arbejde er af den ypperste kvalitet.

Enhver organisations vigtigste aktiv er de mennesker, der udgør den. Det ved vi, og det værner vi om. Med en uformel tone, en flad struktur og et stærkt fokus på fællesskab har vi skabt en kultur og en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives – og hvor de bliver i mange år. Vi vægter en sund work-life-balance højt. Netop fordi vi tager vores forretning seriøst.

En særlig tradition i 2ndC

I 2ndC har vi en særlig tradition, som vi gentager hvert år ved juletid. Vi deler ikke julegaver ud. Hverken til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. I stedet vælger 2ndC’s ansatte i fællesskab en velgørende organisation, som vi donerer 25.000 kr. til. Det har vi gjort siden 1994, og det fortsætter vi med.

Vi har overskud, og vi vil gerne give tilbage. Særligt til dem, der har mere brug for pengene end os. Derfor støtter vi organisationer, der gør en mærkbar indsats dér, hvor der er mest brug for den.

I 2019 valgte vi at donere pengene til Landsforeningen Autisme. Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til autisme og forståelsen for de vanskeligheder, udviklingsforstyrrelsen medfører.

Skal I med i Skyen?

Lad os tale sammen
2ndC Compliance Suite kunde HusCompagniet

Tæt samarbejde mellem HR og IT lægger fundamentet for HusCompagniets fremtid

En virksomhed i eksplosiv vækst kræver en bruger- og adgangsstyringsplatform til at vedligeholde forretningens effektivitet, sikre compliance og holde medarbejderne glade. Den opgave tacklede HusCompagniets IT- og HR-afdeling i tæt samarbejde – med hjælp fra 2ndC Compliance Suite.

Se hvordan HR og IT løste opgaven

Nyheder