Microsoft Partner, Gold Cloud Productivity, Gold Cloud PLatform, Silver Enterprise Mobility

CASE

Med fødderne i mulden og IT i Skyen

I 2012 beslutter DLG Danmark at modernisere selskabets IT-platform og flytte DLG op i Skyen, og henvender sig til 2ndC for at få hjælp. Moderniseringen af den digitale løsning betød en udfasning Novell og eDirectory og en overgang til Microsoft Cloud teknologi.

Læs, hvordan DLG løste deres udfordring

Kunder

CASE

Digitalisering øger behovet for kontrol

Digital omstilling baner vejen for øget produktivitet. Men i en hverdag, hvor alle hjælpemidler og værktøjer er afhængige af en internetforbindelse, bliver organisationens it-miljø automatisk mere komplekst – og på Campus Køge er selv kaffemaskinen digitaliseret. Som led i en større digital transformationsproces har Køge Handelsskole og Erhvervsakademi Sjælland fokuseret på at skabe overblik, strømline arbejdsprocesser og øge it-sikkerheden. En opgave, de har løftet med hjælp fra 2ndC Compliance Suite.

Læs, hvad Campus Køge gjorde

Partnere

CASE

Brugerstyring er genvejen
til sikkerhed og compliance

Strenge databeskyttelseskrav og høje sikkerhedsstandarder udfordrede mange virksomheder op til, at GDPR trådte i kraft i maj 2018. Jeudan var på forkant og implementerede strømlinede, automatiserede og centraliserede processer for brugerstyring.

Læs, hvad Jeudan gjorde

Vil I være en af vores referencer?

Lad os snakke sammen

CASE

Log og rapportering giver ro i maven

60.000 dokumenter og et forældet ledelsessystem. En løsning, der består af system-søjler, som ikke kan kommunikere med hinanden. Og knopskudt teknologi, der fremstår fragmenteret og ugennemsigtigt. Det er situationen for Sund & Bælt, da IT-chef Peter Hedevang Christensen i august 2015 henvender sig til Microsoft for at få hjælp til at modernisere organisationens IT-løsning.

Læs, hvordan Sund & Bælt løste opgaven

Nyheder