Referencer

Vi pynter os ikke med lånte fjer: Alle vore viste 2ndC referencer er aktive kunder og samarbejdspartnere.
2ndC Partnerlogo ATEA

CASE

”Compliance Suite har forbedret vores tilgang til program governance og User Lifecycle Management mærkbart”

Gennem en årrække har Atea dedikeret mange ressourcer til at effektivisere forretningen. Det har resulteret i et større fokus på automatisering af processer, program governance og ikke mindst på identitets- og adgangsstyring. Godt hjulpet på vej af 2ndC Compliance Suite.
Læs mere her

CASE

Midt i en krisetid står Kromann Reumert på et solidt fundament af sikkerhed og brugerstyring

Under corona-krisen måtte Danmarks førende advokatfirma Kromann Reumert sikre, at medarbejderne – fra den ene dag til den anden – kunne arbejde så godt på hjemmearbejdspladsen som på kontoret. Det gik helt uden problemer.
Se hvad advokatfirmaet gjorde
2ndC Compliance Suite kunde HusCompagniet

CASE

Tæt samarbejde mellem HR og IT lægger fundamentet for HusCompagniets fremtid

En virksomhed i eksplosiv vækst kræver en bruger- og adgangsstyringsplatform til at vedligeholde forretningens effektivitet, sikre compliance og holde medarbejderne glade. Den opgave tacklede HusCompagniets IT- og HR-afdeling i tæt samarbejde – med hjælp fra 2ndC Compliance Suite.
Se hvordan HR og IT løste opgaven

Kunder

CASE

Digitalisering øger behovet for kontrol

Digital omstilling baner vejen for øget produktivitet. Men i en hverdag, hvor alle hjælpemidler og værktøjer er afhængige af en internetforbindelse, bliver organisationens it-miljø automatisk mere komplekst – og på Campus Køge er selv kaffemaskinen digitaliseret. Som led i en større digital transformationsproces har Køge Handelsskole og Erhvervsakademi Sjælland fokuseret på at skabe overblik, strømline arbejdsprocesser og øge it-sikkerheden. En opgave, de har løftet med hjælp fra 2ndC Compliance Suite.

Læs, hvad Campus Køge gjorde

Partnere

CASE

Brugerstyring er genvejen
til sikkerhed og compliance

Strenge databeskyttelseskrav og høje sikkerhedsstandarder udfordrede mange virksomheder op til, at GDPR trådte i kraft i maj 2018. Jeudan var på forkant og implementerede strømlinede, automatiserede og centraliserede processer for brugerstyring.

Læs, hvad Jeudan gjorde

Vil I være en af vores referencer?

Lad os snakke sammen

CASE

Log og rapportering giver ro i maven

60.000 dokumenter og et forældet ledelsessystem. En løsning, der består af system-søjler, som ikke kan kommunikere med hinanden. Og knopskudt teknologi, der fremstår fragmenteret og ugennemsigtigt. Det er situationen for Sund & Bælt, da IT-chef Peter Hedevang Christensen i august 2015 henvender sig til Microsoft for at få hjælp til at modernisere organisationens IT-løsning.

Læs, hvordan Sund & Bælt løste opgaven

Nyheder