Loading...
Ressourcer2019-01-25T11:17:00+00:00

Ressourcer

2ndC Compliance Suite er en Identity and Access Management løsning med single point of access, der tillader forretningen at styre oprettelse, nedlæggelse og vedligehold af brugere og roller, og med fuld log af alle hændelser. Alt efter gældende love og retningslinjer.

2ndC Compliance Suite

Med 2ndC Compliance Suite automatiseres vedligeholdelse af brugere og logning af al databehandling af personfølsomme oplysninger.

Hent 1-pager (PDF)

2ndC Compliance Suite add-on

Med fire selvstændige add-on Services til Compliance Suite får du mulighed for at optimere din forretning yderligere og minimere krævende arbejdsopgaver.

Hent add-on 1-pager (PDF)

Bliv GDPR-klar med 2ndC Compliance Suite

Der findes ingen nemme hurtige løsninger til at blive compliant med persondataforordningen, men der findes områder, der er skaber mere centrale gevinster end andre. Identitets- og adgangsstyring er et af de vigtigste områder at få styr på.

Hent 2ndC GDPR 1-pager (PDF)

M&A med 2ndC Compliance Suite

Virksomheder i dag bliver mere og mere teknologitunge. Det gør Mergers & Acquisitions (M&A’s) til uhyre komplekse processer. Som noget af det første er det nødvendigt at tage stilling til, hvordan teknologi kan anvendes, når organisationsstrukturen ændrer sig.

Hent 2ndC M&A 1-pager (PDF)

Kom i skyen med 2ndC Secure Launch Control

Med workshop forløbet Secure Azure Launch Control gør I rejsen i Skyen til et fælles it-projekt fra første dag. Med forløbet skabes hands-on erfaring i afdelingen, der sikrer fremtidig fremdrift og bedst mulig udnyttelse af systemerne.

Download 1-pager (PDF)

Spor mistænkelig adfærd og tag sikkerhedstruslerne i opløbet

Brugere og deres oplysninger er blevet et fristende mål for hackere. Er skaden sket, er der kun en mulighed for at dæmme op for følgerne: spor bruddet hurtigt.

Hent 1-pager (PDF)

Har I brug for at komme sikkert i Skyen? 2ndC benytter en metode, hvormed implementeringen af en sikker Cloud løsning bliver delt op i 4 overskuelige skridt. I kan implementere hvert enkelt skridt samlet eller hver for sig, alt efter hvordan det passer jer.

Kom sikkert i Skyen

Læg en aktiv strategi for at udnytte Skyen bedst muligt og skalér compliance omkring organisations- og rettighedsadministration.

Hent 1-pager (PDF)

Høst fordelene ved Skyen

Når implementering og flytning af infrastruktur fra serverrum til Skyen er på plads er det tid til at høste fordelene.

Download 1-pager (PDF)

Automatisér brugeradgangen

Med 2ndC Compliance Suite får du mulighed for at automatisere brugeroprettelse og -tildeling. Samtidig er I sikre på at overholde gældende love og retningslinjer.

Hent 1-pager (PDF)

Inkludér kunder og eksterne

Med 2ndC Compliance Suite har du mulighed for automatisk at skalere dine kunders og andre eksternes adgang og derved sikre virksomhedens compliance.

Hent 1-pager (PDF)

Nyheder