Sådan booster du organisationens digitale potentiale

Download e-bogen og få de 5 grunde til, at HR skal spille en meget større rolle i digital transformation.

Læs mere
Download rapport

Sådan booster du organisationens digitale potentiale

Download e-bogen og få de 5 grunde til, at HR skal spille en meget større rolle i digital transformation.

Læs mere
Download rapport

Download e-bogen
“Boost organisationens digitale potentiale”

  • Boost Organisationens Digitale Potentiale
  • E-bog: Har du nøglen til digital transformation?
  • Digital transformation giver forretningsforspring
  • Digital transformation: De 4 modenhedsdimensioner

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.

Boost organisationens digitale potentiale

I dag taler alle om digital transformation. Især, fordi de bliver nødt til det. Nye digitale spillere gør deres indtog og forandrer vilkårene på nye markeder hver eneste dag. Den tendens stopper ikke foreløbigt.

Teknologi og stigende digitalisering skaber interessante muligheder for alle typer virksomheder, men de muligheder kan kun gribes af virksomheder, der er digitalt modne.

Digital transformation er ikke længere en opgave, der gemmer sig hos IT- og teknologiafdelinger. Det er en højtprioriteret forretningsopgave – og derfor spiller HR en afgørende rolle i at gøre transformationen til en succes.

Digitalisering har nemlig ændret den måde, som virksomheder arbejder på – men også de ansattes arbejdsprocesser. Det kan skabe store udfordringer for både HR og ledelsen, når medarbejderne gradvist efterspørger mere fleksible arbejdsformer og bedre muligheder for at kunne samarbejde via teknologi.

Samtidig bliver flere og flere HR-processer også digitaliseret, hvilket kræver, at organisationen skal blive endnu bedre til at definere HR’s rolle og funktioner. Med det sagt er der stadig et stort digitaliserings- og automatiseringspotentiale at finde i HR. Et potentiale, der ikke blot vil give HR mere tid til forretningsudviklende kerneopgaver, men også øge afdelingens indflydelse på tværs af virksomheden markant.

Der er en tydelig tendens til, at HR nu i langt højere grad end tidligere sidder med ved bordet – og nogle gange endda for enden af bordet – når nye it-indkøb skal vælges. Det mange endnu ikke har indset er, at digital adgangsstyring – også kendt som Identity & Access Management – er det oplagte værktøj til at hjælpe HR med at forvandle digital transformation til en succes.

Key take-aways

I e-bogen får du svar på, hvorfor HR skal tage en endnu mere aktiv part af ansvaret for organisationens digitale transformation. Når du er færdig med at læse, ved du meget mere om:

Gevinsterne ved digital transformation

HR’s rolle i succesfuld digital transformation

Den konkrete forretningsværdi ved disciplinen Identity & Access Management

Hvordan Identity & Access Management hjælper dig under transformationen

Download e-bogen
Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC er Microsoft Guld partner