Digital transformation: Download e-bogen
“Udnyt dit digitale potentiale”

  • E-bog: Udnyt dit digitale potentiale
  • E-bog: Har du nøglen til digital transformation?
  • Digital transformation giver forretningsforspring
  • Digital transformation: De 4 modenhedsdimensioner

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.

I denne video introducerer Aleksander Bergstedt – 2ndC’s Alliance Manager – e-bogen, som du kan læse mere om lige nedenfor. Hør, hvad han har at sige om den og find ud af præcis, hvad du kan få ud af at downloade den.

Download e-bogen

Udnyt dit digitale potentiale under en digital transformation

Digital transformation – alle taler om det. Især fordi de bliver nødt til det. Mange brancher har allerede oplevet en grad af disruption, hvor nye, digitale spillere har forandret spillereglerne på markedet. Det er ikke en udvikling, der stopper.

Teknologiske forandringer bringer muligheder med sig, og de muligheder kan kun gribes og udnyttes af de virksomheder, der er mest digitalt modne. At blive en digital succes er højest på prioriteringslisten for de danske virksomheder. Det mange ikke indser før langt henne i forløbet er dog, at succesen ikke kan realiseres uden Identity & Access Management.

Ingen anden disciplin understøtter nemlig den digitale organisation som Identity & Access Management – og sikrer organisationens sikkerhed, effektivitet, agilitet og compliance. En effektiv Identity & Access Management-strategi er alfa-omega, så organisationen kan bevare kontrollen, når forretningen forandrer sig.

Key take-aways

Denne guide giver dig svar på præcis, hvorfor digital transformations allerbedste ven er Identity & Access Management. Når du er færdig med at læse, ved du meget mere om:

Hvad digital modenhed
og -transformation betyder

Identity & Access Management som disciplin, herunder forskellige løsningstyper

Den konkrete forretningsværdi ved Identity & Access Management

Hvorfor Identity & Access Management og digital transformation må gå hånd i hånd

Download e-bogen
Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC er Microsoft Guld partner