De digitale følgevirkninger af COVID-19

Læs 2ndC’s spritnye rapport om de digitale implikationer og muligheder for det danske erhvervsliv, der er opstået i forbindelse med coronaepidemien.

Læs mere
Download rapport

Download e-bogen
“Effekten af COVID-19”

– Checkboxe markeret med * skal udfyldes
– Her finder du 2ndC privatlivspolitik

Vi sender e-bogen til dig i en e-mail. Har du ikke modtaget den inden for et par minutter, så tjek venligst din spam-mappe.

Effekten af COVID-19

I første del af 2020 ramte corona Danmark. Det forårsagede en turbulens, som har ramt erhvervslivet i hidtil uset omfang. Alle virksomheder – på tværs af sektorer – er blevet påvirkede af krisen. Nogle virksomheder har formået at ride stormen af og vende situationen til egen fordel, mens andre stadig kæmper for at holde sig oven vande her måneder efter, at virussen for alvor ramte.

En analyse fra KPMG forudser et tab på over 100.000 danske jobs i 2020 samt 4.500 konkurser som konsekvens af COVID-19. Corona kommer derfor til at trække lange spor efter sig – spor, vi må forholde os til i de kommende år.

Bliv klogere på coronakrisens digitale effekt

Coronakrisen vil dog ikke kun sætte sit præg på antallet af arbejdspladser og danske virksomheders generelle overlevelsesevne. Corona har også haft afgørende indvirkning på de strategiske og praktiske prioriteringer i danske virksomheder. Det gælder også for virksomheders teknologiske investeringsvillighed og ikke mindst deres digitaliseringspotentiale.

Det spændingsfelt udforsker denne rapport.

COVID-19: effekten af corona

Rapporten dykker ned i det danske erhvervslivs reaktion på krisen, og hvilke konsekvenser corona har haft for både det daglige arbejdsliv og virksomhedernes strategiske beslutninger. Dens resultater kredser bl.a. om:

Hvilke organisatoriske trends, der dominerer efter corona

Hvordan danske organisationer har udnyttet teknologi og prioriteret digitalt for at navigere gennem coronakrisen

Hvilke positive og negative følgevirkninger COVID-19 allerede nu har haft

Download e-bogen
Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft. 2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC er Microsoft Guld partner