HR-trends: HR i den digitale førertrøje

Download Business Case

HR-trends: HR i den digitale førertrøje

Download Business Case

HR-trends: En business case med 7 stærke argumenter for, at HR skal være ansvarlig for digital adgangsstyring.

For at afdække de nyeste HR-trends har 2ndC siden sommer gennemført en undersøgelse af, hvordan danske virksomheder og organisationer administrerer deres medarbejdere og håndterer medarbejdernes digitale adgange.

Herunder, hvordan digitale on- og offboardingprocesser tackles, og hvordan virksomhederne typisk sikrer, at nyansatte medarbejdere hurtigt får de digitale adgange, som de skal bruge til at løse deres arbejdsopgaver.

Som et led i undersøgelsen har vi været i dialog med HR-ansvarlige fra virksomheder over hele landet. De har givet os en unik indsigt i, hvilke trends, der dominerer inden for on- og offboarding lige nu, og hvad der optager HR-afdelinger i dagens Danmark.

Den indsigt har vi omsat til en business case, som du forhåbentlig kan bruge direkte i dit daglige arbejde.

”Min største bekymring, når jeg ansætter en ny medarbejder er, om vedkommende har mulighed for at komme i gang med arbejdet fra første dag. Hit the ground and run – så at sige,”
Head of HR, et danskejet transportselskab

Business casen giver dig viden om:

  • De største HR-trends lige nu
  • Hvilke udfordringer danske HR-afdelinger møder i forbindelse med digital administration af medarbejderne
  • Og ikke mindst, hvordan HR kan få et markant bedre samarbejde med IT-afdelingen.

Du får tilmed 7 stærke argumenter for, at det er HR, der bør være ansvarlige for den digitale onboarding og medarbejdernes digitale adgange. Oveni det får du en model for, hvordan du – med de rette værktøjer – kan lette samarbejdet med IT-afdelingen betydeligt og få de administrative opgaver til at køre let og automatisk.

Download business casen om HR-trends nu

Er du interesseret i at få fingre i business casen med HR-trends, så udfyld formularen med dine oplysninger. Så sender vi den direkte til dig med det samme.

Cloud Identity Access Management

I 2ndC hjælper vi virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdpartneres personfølsomme data. Vi har været i branchen i mere end 20 år, de seneste 15 år i et tæt samarbejde med Microsoft.

2ndC er Microsoft endorsed GDPR partner.

2ndC er Microsoft Guld partner