2ndC fortsætter stærkt Microsoft-samarbejde i 2019

2ndC er endnu engang blev Microsoft Gold-partner inden for kategorierne Cloud Platform og Cloud Productivity, og Silver-partner på Enterprise Mobility Management. 

Slutningen af 2018 nærmer sig så småt, men det betyder ikke enden på gode nyheder. Vi er glade for at kunne annoncere, at vi endnu engang opnår Microsofts højeste partner status Gold i to kompetencer og Silver i en tredje. 

2ndC kan derfor fortsat bryste sig af en status som Gold Cloud Platform Partner, Gold Cloud Productivity Partner og Silver Enterprise Mobility Management Partner. 

”Vi er enormt stolte over endnu engang at være tildelt partnerskaber i de tre kategorier. Det er en anerkendelse af lang tids hårdt, dedikeret arbejde og ikke mindst en anerkendelse af vores ekspertise inden for feltet. I 2ndC ser vi frem til fortsat at have et stærkt Microsoft-partnerskab i 2019,” siger Jesper Bergstedt, adm. direktør i 2ndC. 

Udover Cloud Platform, Cloud Productivity og Enterprise Mobility Management er 2ndC også officiel Microsoft GDPR Partner.

Stærkt Microsoft-samarbejde i 2019

Seneste indlæg

Følg os på LinkedIn

IDENTITET: Nøglen til digital transformation

Den korte e-guide til at realisere forretningsværdien af Identity & Access Management. Brug dit digitaliseringsprojekt til at booste din virksomheds sikkerhed, effektivitet og compliance.

læs mere om e-guiden